Ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία στην Build EXPO 2023!!

Tο Δικτύο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network Hellas, σε συνεργασία με την ROTA και τη θυγατρική της εταιρεία T-expo, διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση δια ζώσης επιχειρηματικών συναντήσεων B2B Matchmaking Event, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Build EXPO 2023.

Συνολικά 68 στελέχη επιχειρήσεων, προερχόμενα από 14 διαφορετικές χώρες έδωσαν το “παρών” σε αυτήν την μοναδική ευκαιρία διμερών συναντήσεων. Τα στελέχη υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Δρ. Αρετή Μούρκα και Ράνια Επόγλου, συντόνισαν το B2B Matchmaking Event και υποστήριξαν τις επιχειρήσεις, προωθώντας την καινοτομία και τις διεθνείς συνεργασίες στον κατασκευαστικό κλάδο. Σκοπός η ανάπτυξη ερευνητικών και εμπορικών σχέσεων, καθώς και η ενίσχυση του οικοσυστήματος καινοτομίας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης αποδεικνύει τη δέσμευση του Δικτύου ΠΡΑΞΗ για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και των διεθνών συνεργασιών στον κατασκευαστικό κλάδο, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία, ενισχύοντας τη σύνδεση μεταξύ των επιχειρήσεων και των αγορών.

Περισσότερα Νέα:

Invest to Innovate: Εκδηλώσεις για επενδυτικές παρουσιάσεις

Ανταλλαγή γνώσης και ουσιαστική σύνδεση με τις κοινότητες της καινοτομίας.

Πρόσκληση για Σύμβουλο Μεταφοράς Τεχνολογίας & Υποστήριξης Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

EUDIS hackathon 2024 με θέμα «Digital in Defence»