Ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία στην Build EXPO 2023!!

Tο Δικτύο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network Hellas, σε συνεργασία με την ROTA και τη θυγατρική της εταιρεία T-expo, διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση δια ζώσης επιχειρηματικών συναντήσεων B2B Matchmaking Event, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Build EXPO 2023.

Συνολικά 68 στελέχη επιχειρήσεων, προερχόμενα από 14 διαφορετικές χώρες έδωσαν το “παρών” σε αυτήν την μοναδική ευκαιρία διμερών συναντήσεων. Τα στελέχη υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Δρ. Αρετή Μούρκα και Ράνια Επόγλου, συντόνισαν το B2B Matchmaking Event και υποστήριξαν τις επιχειρήσεις, προωθώντας την καινοτομία και τις διεθνείς συνεργασίες στον κατασκευαστικό κλάδο. Σκοπός η ανάπτυξη ερευνητικών και εμπορικών σχέσεων, καθώς και η ενίσχυση του οικοσυστήματος καινοτομίας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης αποδεικνύει τη δέσμευση του Δικτύου ΠΡΑΞΗ για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και των διεθνών συνεργασιών στον κατασκευαστικό κλάδο, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία, ενισχύοντας τη σύνδεση μεταξύ των επιχειρήσεων και των αγορών.

Περισσότερα Νέα:

Εθνική ημερίδα για το Cluster 2 “Culture, Creativity and Inclusive Society” του Ορίζοντα Ευρώπη.

Η 12η διοργάνωση της εκδήλωσης Match4Industry με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network Hellas

EMC 2023 – Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο

Διεθνής Εκδήλωση Δικτύωσης «Towards the Green Future: The European Green Deal»