«Ημέρες Γαλάζιας Οικονομίας»

Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ.

Επιμελητήριο Αχαΐας, «Αίθουσα Εκδηλώσεων-Ισόγειο» (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) και διαδικτυακά.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, είναι διοργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνει ημερίδα, εργαστήριο, συνέδριο και συναντήσεις Β2Β στο πλαίσιο των «Ημερών Γαλάζιας Οικονομίας».

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν τις ημέρες Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Επιμελητήριο Αχαΐας, (Αίθουσα Εκδηλώσεων-Ισόγειο, Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) και διαδικτυακά

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα https://forms.gle/JvU6qBTYBohn6JdS7. Για συμμετοχή στις συναντήσεις Β2Β σας παρακαλούμε για τον προγραμματισμό των συναντήσεων να συμπληρώσετε την φόρμα έως Τρίτη 31/5/2022.

Μπορείτε να βρείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης με όλους τους απαραίτητους συνδέσμους για τη διαδικτυακή συμμετοχή σας.

 

Σημειώνεται ότι η παρούσα εκδήλωση διοργανώνεται από τις κοινοπραξίες των έργων ΑDRION (INTERREG V-B Adriatic-Ionian ADRION Programme 2014-2020)
ECO-NautiNET PLUS και ShipMenTT PLUS, με την υποστήριξη των Living Prospects Development & Environmental services LtdEEN και Europe Direct Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Date

Jun 02 - 03 2022
Expired!

Location

Επιμελητήριο Αχαΐας, «Αίθουσα Εκδηλώσεων-Ισόγειο»
Επιμελητήριο Αχαΐας, «Αίθουσα Εκδηλώσεων-Ισόγειο», Πάτρα

Organizer

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ