Ορίζοντας Ευρώπη: Ημερίδα για το Cluster 5 “Climate, Energy and Mobility”

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνει εθνική ημερίδα, για την παρουσίαση του Προγράμματος Εργασίας 2023-2024, του Cluster 5 “Climate, Energy and Mobility”, του Προγράμματος Πλαίσιο «Ορίζοντας Ευρώπη». Η ημερίδα διοργανώνεται διαδικτυακά τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα παρουσιαστούν το Πρόγραμμα Εργασίας 2023-2024 του Cluster 5 από στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και σημαντικά στοιχεία του Προγράμματος από Εθνικούς Εκπροσώπους και Εμπειρογνώμονες. Επίσης, στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται ενότητες για τις Ευρωπαϊκές Αποστολές Έρευνας και Καινοτομίας (EU Missions) που σχετίζονται θεματικά με το Cluster 5, δηλαδή την Αποστολή “Climate-Neutral and Smart Cities” και την Αποστολή “Adaptation to Climate Change”.

Για την καλύτερη προετοιμασία του εθνικού οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας, θα υπάρξουν παρουσιάσεις από αξιολογητές και δικαιούχους του προγράμματος, οι οποίοι θα παρουσιάσουν συμβουλές για την κατάρτιση επιτυχημένων προτάσεων.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_pgNfJSpEQTmd9DnwY-wkrA

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και η ατζέντα της εκδήλωσης, θα είναι διαθέσιμες σύντομα. Οι εγγραφές κλείνουν στις 17 Φεβρουαρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Βάγια Πιτέλη, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Cluster 5piteli@praxinetwork.gr

Date

Feb 20 2023
Expired!

Time

10:00 am - 2:00 pm
Περισσότερα