Παράταση δήλωσης & δυνατότητα on line συμμετοχής για τις «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» μέχρι και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στις 13.00

Νέο!
Παράταση δήλωσης συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις  13.00
Δυνατότητα και on line συμμετοχής*

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), διοργανώνει «Συναντήσεις Καριέρας –  Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ», το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στον ισόγειο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ)*.

Στις «Συναντήσεις Καριέρας –  Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν δια ζώσης το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, έναν από τους σημαντικότερους οργανισμούς υποστήριξης της καινοτομίας και της μεταφοράς τεχνολογίας, με εμπειρία και τεχνογνωσία 30 ετών, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι οι «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» απευθύνονται σε στελέχη της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας με τουλάχιστον ένα (1) έτος επαγγελματική εμπειρία, Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης και άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο C2).

*Διαβάστε εδώ τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19.

Κατά την είσοδό σας είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Η συμμετοχή ισχύει για ένα (1) άτομο και είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τοποθεσία: http://www.eie.gr/location-gr.html

*Είσοδος από την οδό Βασ. Κωνσταντίνου 48

Date

Nov 06 2021
Expired!

Time

10:00 am - 6:00 pm

Location

Iσόγειος χώρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ)
Είσοδος από την οδό Βασ. Κωνσταντίνου 48

Organizer

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ