Ευρωπαϊκά δίκτυα στήριξης επιχειρήσεων: Enterprise Europe Network & Erasmus for Young Entrepreneurs

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση «Ευρωπαϊκά Δίκτυα Στήριξης Επιχειρήσεων: Enterprise Europe Network & Erasmus for Young Entrepreneurs».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026 και ώρα  16:00 – 17:30.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για δύο σημαντικά ευρωπαϊκά δίκτυα, τα οποία υποστηρίζουν την ανάπτυξη και τη διεθνοποίηση των επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, θα ενημερωθούν σχετικά με:

  • το Erasmus for Young Entrepreneurs, το οποίο εστιάζει στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ επιχειρηματιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο
  • το Enterprise Europe Network, το οποίο βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτύξουν καινοτομία, να διευρύνουν τη δικτύωσή τους και να εισέλθουν σε νέες αγορές.

Μέσα από σύντομες παρουσιάσεις και διάλογο με τους εισηγητές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρακτικά εργαλεία και ευκαιρίες για την επιχειρηματική τους πορεία.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Για να λάβετε τον σύνδεσμο συμμετοχής, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα εδώ.

Περισσότερα Νέα:

MSCA National Ιnfo Day: PostDoctoral Fellowships

Innovent Forum 2026: νέες συνεργασίες και καινοτομία στις B2B συναντήσεις

Hackathon | Reimagining eHealth in Crete

ERC Success Story με τη συμβολή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ