«Ημέρες Γαλάζιας Οικονομίας» – Ημερίδα, εργαστήριο, συνέδριο και B2B συναντήσεις

Πρόσκληση & Αίτηση για συμμετοχή στις «Ημέρες Γαλάζιας Οικονομίας»

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν σε μία σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνει ημερίδα, εργαστήριο, συνέδριο και συναντήσεις Β2Β στο πλαίσιο των «Ημερών Γαλάζιας Οικονομίας».

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν τις ημέρες Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Επιμελητήριο Αχαΐας, (Αίθουσα Εκδηλώσεων-Ισόγειο, Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) και διαδικτυακά. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την δικτύωση ΜμΕ με φορείς που δραστηριοποιούνται στην Γαλάζια Οικονομία και Καινοτομία, θα ανταλλαχθούν καλές πρακτικές και θα συζητηθούν θέματα Χρηματοδότησης και Διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων (IPR). Τέλος, οι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με άλλες επιχειρήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και το εξωτερικό στο πλαίσιο Β2Β συναντήσεων.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα https://forms.gle/JvU6qBTYBohn6JdS7. Για συμμετοχή στις συναντήσεις Β2Β σας παρακαλούμε για τον προγραμματισμό των συναντήσεων να συμπληρώσετε την φόρμα έως Τρίτη 31/5/2022.

Μπορείτε να βρείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης με όλους τους απαραίτητους συνδέσμους για τη διαδικτυακή συμμετοχή σας.

 

Σημειώνεται ότι η παρούσα εκδήλωση διοργανώνεται από τις κοινοπραξίες των έργων ΑDRION (INTERREG V-B Adriatic-Ionian ADRION Programme 2014-2020)
ECO-NautiNET PLUS και ShipMenTT PLUS, με την υποστήριξη των Living Prospects Development & Environmental services LtdEEN και Europe Direct Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Περισσότερα Νέα:

Σύνδρομο άρρωστου κτιρίου: Ενημέρωση και αντιμετώπιση

1o συμπόσιο Ερευνητικών Υποδομών – 7 Μαΐου 2024 / Μαδρίτη

Πρόσκληση για Σύμβουλο Επιχειρήσεων στην Αθήνα – Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτησεων

InfoDay για Marie Skłodowska-Curie Actions: Πρόγραμμα Εργασίας 2024