ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 – Επιχειρηματικές συναντήσεις με την εμπειρία του Δικτύου ΠΡΑΞΗ

Tο Δικτύο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network Hellas συνδιοργανώνει μαζί με την ROTA και την θυγατρική της εταιρεία T-Expo, την εκδήλωση B2B συναντήσεων, στο πλαίσιο της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου και θα λάβει χώρα στις 19 – 22 Οκτωβρίου 2023 στο Metropolitan Expo.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις ‘Build EXPO 2023 – Matchmaking Event’ θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2023 στο Metropolitan Expo.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση Β2Β συναντήσεων

Στην εκδήλωση Β2Β συναντήσεων μπορούν να λάβουν μέρος οι εκθέτες αλλά και οι επισκέπτες της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 με σκοπό την εξερεύνηση επιχειρηματικών – τεχνολογικών συνεργασιών, την δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες & προϊόντα και εν γένει να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους.

Αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει για:

  • Κατασκευαστικά υλικά
  • Ανακαίνιση κτιρίων
  • Ανάπτυξη υποδομών
  • Μηχανήματα, εργαλεία και εξοπλισμό
  • Μονωτικά υλικά
  • Πρώτες ύλες

Πως μπορώ να συμμετάσχω στην εκδήλωση Β2Β συναντήσεων

Η ειδική πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις Β2Β συναντήσεις βρίσκεται στον σύνδεσμο Build EXPO 2023 – Matchmaking Event – Home (b2match.io).

  1. Εγγραφή στην πλατφόρμα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 18η Οκτωβρίου 2023
  2. Συμπληρώστε μία σύντομη φόρμα εγγραφής που περιγράφει την εταιρεία σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεστε
  3. Ζητήστε συναντήσεις και αποδεχτείτε ή απορρίψτε αιτήματα συναντήσεων
  4. Γνωρίστε τους πιθανούς συνεργάτες σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για Β2Β συναντήσεις από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo

Κόστος εγγραφής και διαδικασία συμμετοχής

Η συμμετοχή στις Β2Β συναντήσεις δωρεάν.

Η προθεσμία εγγραφής είναι έως τις 18 Οκτωβρίου 2023.

Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Μπορείτε να επικοινωνείτε για περισσότερες πληροφορίες με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, και συγκεκριμένα με την Δρ. Αρετή Μούρκα (mourka@praxinetwork.gr, τηλ. 2610 620815).

Περισσότερα Νέα:

Invest to Innovate: Εκδηλώσεις για επενδυτικές παρουσιάσεις

Ανταλλαγή γνώσης και ουσιαστική σύνδεση με τις κοινότητες της καινοτομίας.

Πρόσκληση για Σύμβουλο Μεταφοράς Τεχνολογίας & Υποστήριξης Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

EUDIS hackathon 2024 με θέμα «Digital in Defence»