Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ υποστήριξε για μία ακόμη χρονιά το Innovent Forum.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ υποστήριξε για μία ακόμη χρονιά το Innovent Forum 2024, μια διοργάνωση-θεσμό από το JOIST!

Ο Διευθυντής του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, Δρ. Κωνσταντίνος Βαβέκης, και οι Δρ. Αχιλλέας Μπάρλας και κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης, συντονιστές της δραστηριότητας Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συμμετείχαν στη διήμερη εκδήλωση, με ομιλίες, παρουσιάσεις και ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον του οικοσυστήματος.

Στην εκδήλωση παρευρεύθηκαν η κ. Έλενα Καματέρη, Διευθύντρια ΣΘΕΒ, ο κ. Γιώργος Καρκανιάς, Αντιπρόεδρος ΣΘΕΒ, ο κ. Βασίλης Κλειτσογιάννης, Διευθυντής ΣΒΘΣΕ, ο κ. Τάσος Βασιλειάδης, Πρόεδρος του JOIST Innovation Hub, καθώς και άλλα στελέχη των συνδέσμων.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από τους επικεφαλείς του Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος – ΣΒΘΣΕ, του STHEV – Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του JOIST Innovation Hub με αντιπροσώπους των τοπικών φορέων για την ενίσχυση του οικοσυστήματος καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή.

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η διοργάνωση του Matchmaking Event, με τον Δρ. Αχιλλέα Μπάρλα, Συντονιστή του Enterprise Europe Network Hellas, να δίνει τις κατάλληλες κατευθύνσεις για εποικοδομητικές διημερείς συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων, οργανισμών και ερευνητών.

Τη διοργάνωση ανέλαβε το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ με τον ΣΒΘΣΕ, μέλη του Enterprise Europe Network, και τον ΣΘΕΒ, σε συνεργασία με το JOIST.

Ο κ. Κων/νος Κουτσογιάννης, Συντονιστής της δραστηριότητας Υποστήριξης ΜμΕ στο Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, έδωσε το παρόν και εκπροσώπησε το “smartHEALTH” European Digital Innovation Hub σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Digital Innovation”.

 

Περισσότερα Νέα:

Σύνδρομο άρρωστου κτιρίου: Ενημέρωση και αντιμετώπιση

1o συμπόσιο Ερευνητικών Υποδομών – 7 Μαΐου 2024 / Μαδρίτη

Πρόσκληση για Σύμβουλο Επιχειρήσεων στην Αθήνα – Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτησεων

InfoDay για Marie Skłodowska-Curie Actions: Πρόγραμμα Εργασίας 2024