Έκθεση Καινοτομίας Τροφίμων SIAL Paris 2024 – International Business Meetings

Δραστηριοποιήστε στον κλάδο των τροφίμων και αναζητάτε νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες στο εξωτερικό; Οι Διεθνείς Επιχειρηματικές Συναντήσεις του SIAL Paris 2024 είναι η ιδανική ευκαιρία για εσάς!

Από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης καινοτομίας τροφίμων παγκοσμίως, το SIAL Paris, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες συναντήσεις προμηθευτών και αγοραστών από όλο τον κόσμο. Το Enterprise Europe Network και Paris Ile-de-France, σε συνεργασία με το Business France, διοργανώνουν αυτές τις επιχειρηματικές συναντήσεις που στοχεύουν να συνδέσουν αγοραστές και προμηθευτές που ανήκουν στον κλάδο τροφίμων.

Γιατί να συμμετέχετε:

  • Καλύπτονται οι ακόλουθοι τομείς: Καταναλωτικά προϊόντα, Βιολογικά και ευεξίας, Ποτά, Επεξεργασία τροφίμων, Όσπρια, Σιτηρά & Φρούτα, Θαλασσινά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα, Έτοιμα γεύματα, Κρέας.
  • 7,500 εκθέτες από περισσότερες από 130 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες του λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης.

Πληροφορίες συμμετοχής:

  • Προμηθευτές: Το κόστος συμμετοχής είναι 250 ευρώ ανά προγραμματισμένη συνάντηση. Η χρέωση πραγματοποιείται μετά την έγκριση της ατζέντας σας.
  • Αγοραστές: Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  • Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται δια ζώσης στο SIAL Paris στο Paris Nord Villepinte, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2024.

Τρόπος εγγραφής:

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και εγγραφείτε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2024.

Σημείωση: Μόνο συμμετέχοντες με προγραμματισμένες συναντήσεις θα γίνουν δεκτοί στην εκδήλωση. Οι προμηθευτές και αγοραστές ενθαρρύνονται να εγγραφούν εκ των προτέρων.

Ανακαλύψτε όλες τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες, συναντήστε τους κατάλληλους επιχειρηματικούς εταίρους για εσάς και αντιμετωπίστε μαζί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Σχετικά με το πρόγραμμα και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Περισσότερα Νέα:

Matchmaking Event – SYSKEVASIA Expo 2024

Δεύτερη ανοιχτή πρόσκληση για το πρόγραμμα EmpoWomen

Πράσινη Επιχειρηματική Αποστολή στην Ιαπωνία 2025: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

Εστιάζοντας στην Καινοτομία κατά τη διάρκεια του Study Visit στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας smartHEALTH