Δίκτυο TTO εναρκτήρια εκδήλωση 29 Απριλίου 2022 – LIVE event

Το «Δίκτυο Ανάδειξης Υποστήριξης και Προώθησης Ερευνητικής Καινοτομίας Νησιωτικής Ελλάδα», το μεγαλύτερο στη Χώρα Δίκτυο Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας, στο οποίο συμμετέχουν 10 Ερευνητικοί και Πανεπιστημιακοί φορείς, διοργανώνει την εναρκτήρια εκδήλωσή του, την Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00.

Οι συμμετέχοντες φορείς είναι:

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ), το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών “Αλέξανδρος Φλέμινγκ” (ΕΚΕΒΕ Α. Φλέμινγκ), το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο Κρήτης παρουσία των Προέδρων και των Πρυτάνεων των συνεργαζόμενων Ιδρυμάτων, της Πολιτικής και της Πολιτειακής ηγεσίας, και της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε από εδώ ζωντανά την αναμετάδοση, την Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το «Δίκτυο Ανάδειξης Υποστήριξης και Προώθησης Ερευνητικής Καινοτομίας Νησιωτικής Ελλάδας» ξεκινάει τη δράση του για την προώθηση και αξιοποίηση της ερευνητικής δραστηριότητας

Date

Apr 29 2022
Expired!

Time

2:00 pm

Location

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Organizer

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ